اجتماعی

از حقوق تا معلمی؛ تجربه شیرین تدریس

زمانی‌که در دوران مدرسه تحصیل می‌کردم، هیچ‌گاه به معلم شدن فکر نمی‌کردم، همیشه رویای رشته حقوق و وکالت را در سر می‌پروراندم. اما سرنوشت به گونه‌ای دیگر رقم خورد.

فاطمه پالیزدار در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، اظهار کرد: هیچ تصوری از معلم شدن نداشتم، زمانی که در دوران مدرسه تحصیل می‌کردم هیچ‌گاه به معلم شدن فکر نمی‌کردم همیشه رویای رشته حقوق و وکالت را در سر می‌پروراندم، هنگامی‌که کنکور دادم و انتخاب رشته کردم رشته آموزش ابتدایی را در دانشگاه فرهنگیان انتخاب کردم و از قضا در این رشته قبول شدم، آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان قزوین.

این معلم از خاطرات اولین سال تدریسش در دوران ویروس کرونا گفت: زمانی که در دانشگاه فرهنگیان دانشجو بودم همیشه اولین سال تدریس در مدرسه را در ذهن خود تصور می‌کردم اما از قضا و سرنوشت بنده در اولین سال تدریس یا معلمی من مصادف شد با شیوع ویروس کرونا که مدارس تعطیل و آموزش به‌صورت غیر حضوری انجام شد، این اتفاق برای یک معلم خیلی دردناک است که موقع تدریس و در کلاس درس نتواند حضور فیزیکی داشته باشد و چهره دانش‌آموزانش را ببیند. دوست داشتم در کلاس درس علاوه بر معلم بودن، حس مادرانه‌ خود را نیز به آن ها منتقل کنم.

وی در ادامه به سال‌های بعد از کرونا و تدریس در مدرسه اشاره کرد و افزود: پس از پایان همه گیری ویروس کرونا مدارس باز شد و من به یکی از آرزوهای خود رسیدم، دوست داشتم در کنار بچه‌ها باشم و فضای درس بدون حضور آنان برایم سخت بود، بماند که تدریس با ماسک سختی زیادی داشت اما حاضر بودم این سختی را به جان بخرم ولی در کنار دانش‌آموزانم‌ باشم، برایم خیلی عجیب بود، من که هیچ‌وقت به معلم شدن فکر نمی‌کردم حالا عجیب دلتنگ مدرسه و دانش‌آموزانم شده بودم!!

پالیزدار از تدریس در مورد کلاس چند پایه‌ای خود گفت: بنده از اولین سال تدریس در مدرسه، در کلاس چند پایه‌ای مشغول خدمت شدم، آموزگار پایه پنجم و ششم در مدرسه شهید پالیزگیر روستای کوشک زر، شهرستان ساوجبلاغ. کلاس چند پایه با کلاس تک پایه تفاوت‌هایی دارد، معلم کلاس چند پایه در واقع یک معلم است برای چند پایه و زمان کمتری دارد نسبت به معلم کلاس تک پایه و باید بتواند زمان را به خوبی مدیریت کند.

وی ادامه داد: من تصور نمی‌کردم معلم کلاس چند پایه بشوم آن هم در اولین سال تدریس!! اما با یاری و توکل بر خدا توانستم از پس این قضیه هم به خوبی بربیایم‌، من از سال ۱۳۹۹ تا به امروز در کلاس دو پایه تدریس کردم و علاوه بر این که کلاسم تک پایه نشد، یک پایه دیگر هم اضافه شد و اکنون معلم کلاس سه پایه هستم.

این معلم پایه ابتدایی در پایان گفتگو عنوان کرد: تجربه معلمی بهترین تجربه‌ای بود که می‌توانستم در این داشته باشم، لذت کار با بچه‌هایی که هر کدام رویای شیرین کودکانه‌ای را در سر دارند، با هیچ کاری در این دنیا قابل مقایسه نیست، زمانی که وارد کلاس می‌شوی گویا هیچ غم و مشکلی نداری و در دنیای زیبای دانش‌آموزان غرق می شوی، گویی دوباره کودک می‌شوی و بار دیگر با دانش‌آموزانت بزرگ می‌شوی و من چه قدر بر خود می‌بالم که من هم شامل این حدیث پیامبر ( ص ) می‌شوم که فرمودند: معلمی شغل انبیاست !!

زینب‌السادات میرسلیمی _ تیتر۱

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا