استان البرزچند رسانه

۱۷۰ شب تعبیر مقاومت و همبستگی در البرز

یکصد و هفتادمین شب اجتماع مردمی در استان البرز با حضور گسترده شهروندان برگزار شد؛ حضوری که تداوم همبستگی، مشارکت مردمی و پایبندی به ارزش‌های دینی و ملی را در استان البرز به نمایش گذاشت.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، یکصد و هفتادمین شب اجتماع مردمی البرز با حضور پرشور خانواده‌ها، جوانان، نوجوانان و اقشار مختلف مردم برگزار شد؛ آیینی که طی ماه‌های اخیر به یکی از جلوه‌های مستمر همدلی و حضور اجتماعی مردم البرز تبدیل شده است.

حاضران در این اجتماع با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام، بر حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی، تقویت وحدت ملی و صیانت از ارزش‌های دینی و فرهنگی تأکید کردند و استمرار این گردهمایی‌ها را نشانه‌ای از پیوند عمیق مردم با فرهنگ ایثار، مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی دانستند.

تداوم این حضور مردمی، بیانگر ظرفیت بالای جامعه برای شکل‌دادن به حرکت‌های خودجوش و مستمر اجتماعی است؛ حرکتی که با حضور خانواده‌ها و نسل‌های مختلف، جلوه‌ای از همدلی و انسجام عمومی را به نمایش می‌گذارد.

شرکت‌کنندگان همچنین بر نقش مردم در تقویت سرمایه اجتماعی، افزایش انسجام عمومی و حفظ عزت و اقتدار کشور تأکید کردند و استمرار این اجتماع را فرصتی برای تقویت وفاق و همدلی در جامعه برشمردند.

تصاویر حضور مردمی در تجمعات شبانه استان البرز را در ادامه مشاهده می‌کنید.

اسماعیل زارعی‌نژاد، الهه ملاحسینی، مریم پهلوانی _ تیتر۱

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا